Starity

Gavin Rossdale visszahódítaná Gwen Stefanit

2016. május 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész nem örül exfelesége boldogságának, ugyanis ha tehetné, jóvátenné a dolgokat és visszahódítaná őt.

hirdetés

Gwen Stefani tavaly augusztusban adta be a válókeresetet férje, Gavin Rossdale ellen, nem sokkal később pedig rátalált a boldogság Voice-beli kollégája, Blake Shelton oldalán. Akkoriban többször is meggyanúsították az énekesnőt azzal, hogy hűtlen volt a férjéhez, és kollégája iránt érzett szerelme miatt döntött a válás mellett, később azonban kiderült: férje volt az, aki megcsalta őt.

Az azóta eltelt hónapokban Gwen és Blake Hollywood elsőszámú sztárpárjává lépett elő, és már első közös fellépésükön is túl vannak, ám van, aki nem zárta a szívébe őket: Gavin Rossdale. Barátai elmondása szerint ugyanis a zenész még mindig volt felesége után ácsingózik. 

Gavin nem nézi jó szemmel Gwen és Blake kapcsolatát, és az sem tetszik neki, hogy Gwen Blake közelébe engedi a közös gyerekeiket. Ha a lehetőség úgy hozta volna, Gavin megpróbált volna dolgozni a Gwennel való kapcsolatán. Még mindig fáj neki az, ahogyan a dolgok alakultak, akárcsak az, hogy Gwen már másvalakibe szerelmes

– nyilatkozta egy Gavinhez közel álló barát az E! Newsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek