Starity

Blake Shelton: „Gwen mentette meg az életemet”

2016. május 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake és Gwen szerelme volt az egyik legizgalmasabb téma 2015 második felében, ám az érintettek még mindig alig hiszik el, ami velük történt.

hirdetés

Blake Shelton tavaly júliusban tett pontot Miranda Lamberthez fűződő házassága végére, Gwen Stefani pedig augusztusban adta be a válókeresetet Gavin Rossdale ellen. A két összetört szívű tehetség sorsközösségében egyre közelebb került egymáshoz a Voice versenyzőinek zsűrizése közben, és egyszer csak azon kapták magukat, hogy már a műsoron kívül is találkozgatnak egymással. A barátságból hamar szerelem szövődött, novemberben pedig beismerték: valóban egy párt alkotnak.

Az azóta eltelt hónapokban csak még tovább mélyült Blake és Gwen kapcsolata, olyannyira, hogy Go Ahead And Break My Heart címmel közös dalt is írtak, mely a közelmúltban debütált. Magánéleti hátterük ismeretében nem meglepő, hogy az elszenvedett kellemetlenségek után most úgy turbékolnak, mint egy gerlepár, szerelmüket pedig legszívesebben világgá kürtölnék.

A mi szerelmünk olyasvalami, amit Istenen kívül senki nem láthatott előre. Azt hiszem, azért, mert úgy tűnt, nincs semmi értelme. Minden, amit mondhatok, az az, hogy mégis van értelme. Ez adott értelmet számunkra, és ezért tartunk most ott, ahol. Azóta is azt mondogatom mindenkinek, hogy Gwen mentette meg az életemet tavaly, mert ez így is van

– magyarázta Blake Katie Cooknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek