Starity

Véget ért Blake Shelton és Miranda Lambert házassága

2015. július 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négyévnyi házasság végére tett pontot nemrégiben Blake Shelton és Miranda Lambert.

hirdetés
Véget ért Blake Shelton és Miranda Lambert házassága

Ez nem az a jövő, amit elképzeltünk magunknak, és nehéz szívvel ugyan, de amellett döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk a továbbiakban. Igazi emberek vagyunk, igazi életekkel, igazi családdal, barátokkal és kollégákkal. Éppen ezért szépen kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, és tanúsítsanak együttérzést ebben a személyes ügyben – írta a pár az Us Weeklynek küldött nyilatkozatában.

A páros egyébként 2005-ben találkozott először, Blake akkor még gyerekkori szerelme, Kaynette Gern férje volt, akitől egy évvel később vált el Mirandáért. Blake 2010 májusában kérte meg az énekesnő kezét, egy év múlva pedig Texasban mondták ki a boldogító igent. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi vezetett a válásig, ám egy, a párhoz közel álló barát szerint a szakítás óta Blake bezárkózott a stúdiójába, hogy egyedül legyen, és új felvételeket rögzítsen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek