Starity

Bradley Cooper és Irina Shayk a közös jövőt tervezgeti

2016. június 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és a topmodell kapcsolata egyre komolyabbra fordul: már a családalapítás is szóba került közöttük.

hirdetés
Bradley Cooper és Irina Shayk a közös jövőt tervezgeti

Irina Shayk nem sokáig hullatta a könnyeket exe, Cristiano Ronaldo után, ugyanis nem sokkal szakításukat követően már a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper mellett vigasztalódott. Ugyan a kapcsolatot hosszú ideig próbálták titkolni, márciusban már mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy összetartoznak. A vörös szőnyeges debütálást követően az Instagramon is felvállalták immár hosszú hónapok óta tartó viszonyukat, barátaik szerint pedig egyre komolyabb vizekre eveznek.

Irina éjjel-nappal dolgozik és nagyon kimerült, de mindig szakít időt Bradley-re. Bradley nagyon támogatja őt, Irina pedig nagyon sikeres a szakmájában jelenleg. Olyan sok lehetőséget kap, hogy van, hogy vissza kell utasítson felkéréseket. A kettejük közti kapcsolat egyre komolyabb, már szóba került közöttük a családalapítás és a közös jövő építése is. Irina az elkövetkező néhány évben gyerekeket akar. Az anyává válás nagyon fontos számára

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek