Starity

Véget ért Cristiano Ronaldo és Irina Shayk kapcsolata

2015. január 17. 09:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű modell és az aranylábú focista álomkapcsolatának vége szakadt, miután Ronaldónak döntenie kellett, hogy az orosz szépség mellett marad-e, vagy megtartja jó viszonyát az anyukájával.

hirdetés
Véget ért Cristiano Ronaldo és Irina Shayk kapcsolata

A héten harmadik Aranylabdáját begyűjtő Cristiano Ronaldo és gyönyörű modell barátnője, Irina Shayk 5 éves kapcsolatának nemrégiben családi dráma miatt szakadt vége. Már a hét elején elindultak a pletykák az álompár szakításáról, miután a szupermodell abbahagyta a focista követését a Twitteren.

A dolgok akkor fordultak rosszabbra, amikor a modell nem akart részt venni Ronaldo anyukájának 60. születésnapi partiján, ami annyira nem meglepő, mivel a két hölgy között soha nem volt igazán jó viszony. A pár és Cristiano fia Dubaiban töltötték a karácsonyt, amit a mama hevesen ellenzett. A portugál lapok arról is beszámoltak, hogy amikor Dolores meglátogatta a fiát, az orosz szépség inkább szállodába vonult. Egy, a párhoz közel álló barát pedig azt is elárulta, hogy Christiano és Irina már a szilvesztert sem töltötte együtt.

A sportoló anyukája úgy gondolja, hogy Irina nem megfelelő nő a fia és unokája számára, és azt szeretné, ha Cristiano olyan nőt találna, aki be tudja tölteni az anya szerepét, mert elmondása szerint a modell erre alkalmatlan volt.

Irina Zürichbe sem kísérte el kedvesét a díjátadóra, ahol a sportember a köszönőbeszédében sem említette meg már a nevét. Felejthetetlen pillanat számomra harmadszor is megnyerni a FIFA Ballon d’Or díját. Nagyon boldognak és büszkének érzem magam, amiért kiérdemeltem, és szeretném, ha ez továbbra is kihívás maradna nekem. Meg kell köszönnöm a családomnak, az embereknek, akik támogatnak engem, a kollégáimnak a Real Madridnál és a portugál válogatottban egyaránt, hogy napról napra jobb játékossá válok.

Irina sajtófelelőse szerint a modell egyszerűen csak azért nem vett részt a FIFA Ballon d'Or díjátadóján, mert más elkötelezettségei voltak. Az esemény egyáltalán nem illett bele a menetrendbe - árulta el a szóvivő a goal.com-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek