Starity

Szomorú hír - Carlos PenaVega a negyedik gyermekét gyászolja

2024. április 16. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Carlos és Alexa PenaVega gyászolja a negyedik gyermekét, aki halva született.

hirdetés

Carlos PenaVega és a felesége, Alexa tragikus hírt osztottak meg a követőikkel. Hétfőn (április 15-én) a pár közös közleményben jelentette be, hogy a kislányuk, akit Indynek neveztek el, halva született.

Sosem találni a megfelelő szavakat, amelyeket ki kell mondani, ha veszteségről van szó. Egy gyönyörű és békés szülés után halva született a lányunk, Indy

– írta a pár az Instagramon.

De a fájdalomban békét találtunk. Isten továbbra is vigasztal, és a karjában tart bennünket. A körülöttünk lévő közösség imái sokat segítettek ebben a nehéz időszakban.

Ezután a kislányukra térnek rá:

Ez a kislány már nagyon sok tekintetben megváltoztatta az életünket. Gyönyörű volt. És pont úgy nézett ki, mint az apjaa. Sötét haj, meg minden. A gyász hullámokban tör ránk. Vannak pillanatok, amikor teljesen kizsigereltnek érezzük magankat… aztán vannak olyan pillanatok, amikor áldottnak attól, hogy csak egy percet tölthettünk vele.

A végén arra a következtetésre jutottak:

Nem értjük, miért történnek ilyen dolgok, és lehet, hogy soha nem kapjuk meg ezeket a válaszokat. Indy Rex PenaVega, teljesen megváltoztattad a világunkat. Új helyre költöztettél minket. Megadtad nekünk azt a közösséget, amelyre vágytunk. Imádjuk, alig várjuk, hogy lássuk, hány másik életet változtat meg.

Carlos és Alexa novemberben jelentette be, hogy a negyedik gyermeküket várják. Már a szüleik Oceannek (6) és Kingstonnak (4), valamint lányuknak, Rionak (2) is.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek