Starity

Jennifer Lopez gyereket akar Ben Afflecktől

2024. április 18. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség 20 évvel ezelőtt is randizott már, de az eljegyzésből nem esküvő, hanem szakítás lett.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Jennifer Lopezről: egy ismerőse szerint a híresség gyereket akar Ben Afflecktől, méghozzá béranya segítségével. 

J.Lo és Affleck már a kétezres évek elején eljegyezték egymást, de rövid időn belül szakítottak és más-más mellett állapodtak meg. (Lopeznek két gyereke született Marc Anthonytől, Afflecknek pedig három gyereke Jennifer Garnertől.)

2021-ben, amikor ismét egymásra találtak, Jennifer nem győzött áradozni arról, hogy tündérmesébe illő történet az övék, illetve a nemrég megjelent lemeze is arról szól, valójában mindig is Ben volt számára az igazi.

Most, hogy már összeházasodtak, a bennfentes szerint Jennifer egy újabb mérföldkövet szeretne elérni Bennel: közös gyereket. 

Addig nyaggatta Bent, amíg bele nem ment. Ben tökéletesen boldog volt a már létező mozaikcsaládjukkal - de imádja a gyerekeket, és ezért egyezett bele abba, hogy vállaljanak még egyet. Végül is csak azt szeretné, hogy Jennifer boldog legyen. 

- mondta az illető. 

A páros egyelőre még a tervezgetés fázisban van állítólag:

Jennifer minden részletet tudni akar - azt tervezi, hogy kikérdezi a béranyajelölteket, megnézi, hol laknak és ott akar lenni minden orvosi vizsgálaton. Folyton erről beszél. Ben úgy gondolta, egyszerűbb, ha beleegyezik, de most kezd rájönni arra, hogy mire mondott igent. Elég hektikus lesz az elkövetkezendő időszak.

- árulta el. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek