Starity

A szíve mélyén Jennifer Lopez mindig tudta, hogy Ben Affleck számára az igazi

2024. február 16. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, húsz éven át őrizte a szívében Ben Afflecket, mert mindig szerelmes volt belé.

hirdetés
A szíve mélyén Jennifer Lopez mindig tudta, hogy Ben Affleck számára az igazi
Fotó: jlo/Instagram

Jennifer Lopez gőzerővel promótálja a ma debütáló új lemezét és filmjét, ennek kapcsán adott interjút a "Kylie and Jackie O Radio Show"-ban. A színész-énekesnő a nagyszabású projektet ihlető személyről, vagyis Ben Affleckről mesélt, egészen pontosan arról, hogy bár a szíve mélyén mindig tudta, a férfi számára az igazi - mégsem számított rá, hogy 20 év után újra összejönnek. 

Korábban belezúgtam életem szerelmébe, de valamilyen oknál fogva nekünk még fejlődnünk kellett, más dolgokba kellett fognunk. Mindketten továbbléptünk, gyerekeink lettek, más kapcsolatokban éltünk, de legbelül úgy éreztem, "Ó, tulajdonképpen ő volt az igazi."

Lopez és Affleck 2002-ben kezdett el randizni, és egy évvel később eljegyezték egymást. Esküvőre azonban nem került sor, mert 2004-ben szakítottak. Lopez még abban az évben összeházasodott Marc Anthonyval, aktől két gyermeke született, Max és Emme. 

Affleck 2008-ban vette feleségül Jennifer Garnert, három gyerekük született: Violet, Seraphina és Sam. 2018-ban azonban ők is elváltak. 

Több hosszú, külön töltött év után Lopez és Affleck újra elkezdett randizni 2021-ben, és 2022-ben végre összeházasodtak. 

Azt éreztem, hogy jól vagyok önmagammal, jól érzem magam, szeretem az életem. És azt hiszem, amikor eljutottam ebbe az állapotba, akkor az univerzum megnyílt és azt üzente: "Oké, már készen állsz." Nem tudtam elhinni [hogy újra összejöttünk], és ő sem. Soha nem terveztük, hogy ez lesz. Mindketten továbbléptünk, de amikor újra találkoztunk, szinte ösztönös volt az érzés, és egyszerűen csak tudtuk. 

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek