Starity

Születésnapján kéri meg Cheryl Cole kezét Liam Payne?

2016. június 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy az énekes hosszú távra tervez tőle tíz évvel idősebb szerelmével.

hirdetés
Születésnapján kéri meg Cheryl Cole kezét Liam Payne?
Fotó: Instagram / Liam Payne

Kapcsolatuk nyilvánosságra kerülésekor még nem sokan hittek annak tartósságában – pedig titkon már akkor is hónapok óta együtt voltak – Liam Payne és Cheryl Cole azonban rácfolt a pletykákra, ugyanis minden jel arra utal, hogy napokon belül az eljegyzésre is sor kerül.

A jelenleg is válófélben lévő énekesnő holnap ünnepli 33. születésnapját, és máris azt pletykálják a tengerentúlon, hogy ebből az alkalomból kerül majd gyűrű az ujjára. A Metro úgy tudja, hogy az énekes már meg is vette az eljegyzési ékszert, ami a Cheryl derekán/fenekén található illusztris tetováláshoz hasonlít erőteljes színeivel, ugyanis az egyszerű karikát egy rubinok között elhelyezett fekete gyémánt teszi különlegessé.

Érdekesség, hogy szeretteik is úgy vélik, hamarosan megköttetik a nász, ehhez azonban előbb meg kell várniuk Cheryl válásának kimondását. A One Direction jóképű énekesének unokatestvére szerint már többször is szóba került köztük a házasság gondolata, míg egy másik ismerős arról számolt be, hogy a családalapítást tervezgeti a szerelmespár.

Nagyon komoly a kapcsolat kettejük között. A legközelebbi barátaiknak már a családalapításról beszéltek. Cheryl Ashley Cole-lal kötött házassága jobb napjai óta nem volt ilyen boldog, mint most

– nyilatkozta egy forrás a The Sunnak.

A Liam által vásárolt gyűrű állítólag Cheryl tetoválásának mintájára készült I Fotó: Xposure

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek