Starity

Liam Payne készen áll a házasságra

2016. április 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még családja is úgy gondolja, hogy Liam megérett a házasságra, és jelenlegi párját heteken belül oltár elé vezeti.

hirdetés
Liam Payne készen áll a házasságra

A média csak néhány hete értesült arról, hogy Liam Payne a tőle tíz évvel idősebb, válófélben lévő Cheryl Cole mellett talált rá a boldogságra. Mint kiderült, a románc közel sem újkeletű: a szerelmesek hosszú hónapok óta együtt vannak, mi több, Liam a bulizásról is hajlandó volt lemondani barátnője kedvéért.

Unokatestvére, Ross Harris úgy számolt be a napokban a New magazinnak, miszerint Liam fiatal kora ellenére sem futó kalandként tekint párjára, sokkal inkább olyasvalakit lát benne, aki mellett érdemes megállapodni, és már a házasság gondolata is felmerült köztük.

Nem hiszem, hogy a kapcsolatuk a nyilvánosságra tartozna, de idővel kiderül, milyen komolyan is gondolnak egymásra. A levegőben van, hogy néhány héten belül oltár elé állnak és összeházasodnak

– nyilatkozta Ross.

A férfi nyilatkozatának némiképp ellentmond, hogy a házasság egyelőre csak álom lehet a pár számára, ugyanis Cheryl jelenleg még Jean-Bernard Fernandez-Versini felesége, így törvényesen csak a válás kimondása után esküdhet hűséget a One Direction jóképű énekesének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek