Starity

Cheryl Cole nem engedi bulizni Liam Payne-t

2016. március 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kapcsolat, új szabályok. Tíz évvel idősebb szerelme nem nézi jó szemmel Liam bulizásait, így arra kéri: ne mozduljon ki annyit.

hirdetés

Hónap elején számoltunk be arról, hogy Cheryl Cole mellett talált rá a boldogság Liam Payne-re. A One Direction jelenleg szabadságon lévő énekesének végre van ideje magánélete építésére, és a kettejükről készült képek tanúbizonysága szerint nagyon boldogok együtt, ám ennek ellenére mégis van valami, ami beárnyékolja a felhőtlen örömöt: az aggódás. Az énekesnő ugyanis attól fél, hogy ha bulizás közben más lányokkal kapják lencsevégre 22 éves szerelmét, rögtön megindulnak a találgatások azt illetően, hogy Liam nem hűséges hozzá.

A szerelmespár egyébként néhány héttel ezelőtt ideiglenesen áttette székhelyét Los Angelesbe, mivel Cheryl legújabb albuma munkálataival van elfoglalva, Liam pedig – szabadságon lévén – ideje nagy részét Louis Tomlinsonnal tölti, aki kisfia miatt költözött át az Államokba.

Cheryl gyakorlatilag éjjel-nappal a stúdióban van, amióta megérkeztek Los Angelesbe, és azért rimánkodik Liamnek, hogy ő is tegye ugyanezt. Közösen írnak dalokat, és úgy gondolja, sokkal hamarabb végeznének, ha Liam nem bulizna annyit

– nyilatkozta egy bennfentes a Mirrornak, majd hozzátette, hogy az énekesnő maximálisan bízik szerelmében, mégis rossz érzéssel tölti el a gondolat, hogy míg ő keményen dolgozik éjszakába nyúlóan, Liam addig Louis oldalán csavarog.

Természetesen Cheryl tisztában van azzal, hogy Liam soha nem csalná meg őt, mégis aggódik, hogy Louis-val felhívják magukra a figyelmet. Attól tart, hogy ha Liamet lencsevégre kapják más lányok társaságában, akkor rövidesen arról olvashat a lapokban, hogy megcsalták.

Hűtlenségről egyébként szó sincs, hiszen mint említettük, a sztárpár a legnagyobb harmóniában él. Jelenleg egy álomszép luxusvillát bérelnek Hollywood középpontjában, mi több: a Mirror értesülései szerint barátnője kérésére Liam már vissza is fogta a bulizást annak érdekében, hogy több időt tölthessen Cheryllel.

Liam múlt héten meghívást kapott a 1OAK nightclubba egy producer ismerősének szülinapi bulijára, de kihagyta a partit, és helyette inkább elment Cheryllel stúdiózni. Nagyon komolyan veszi a kapcsolatukat, és nem akarja, hogy bármi is veszélyeztesse azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek