Starity

Louis Tomlinsont dühíti, amiért Briana Jungwirth úton-útfélen mutogatja közös csemetéjüket

2016. július 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre jobban elmérgesedik a kapcsolat Freddie szülei között, akik jelenleg is a kicsi feletti felügyeleti jogért harcolnak egymással.

hirdetés
Louis Tomlinsont dühíti, amiért Briana Jungwirth úton-útfélen mutogatja közös csemetéjüket

Louis Tomlinson és Briana Jungwirth között egyre feszültebb a viszony, pláne amióta az énekes a bírósághoz fordult, hogy több időt tölthessen januárban született kisfiukkal, Freddie Reignnal. A One Direction 24 éves énekese közös felügyeleti jogot szeretne a kicsi felett, ami azt jelentené, hogy legalább annyi időt tölthetne a babával, amennyit Briana.

A Metro úgy tudja, hogy Louis mindezen túl azt is kérvényezte a bíróságon, hogy szabályozhassa a Freddie-ről a világhálóra kerülő felvételeket, ugyanis nagyon zavarja, amiért exe úton-útfélen mutogatja a kisfiút.

Louis előzetes jóváhagyási jogot szeretne a Freddie-t ábrázoló, Briana által közzétett képek felett. Briana úgy véli, hogy büszke édesanyaként joga van megörökíteni a fiát és közzétenni a képeket, és Louisnak nincs oka panaszkodni, hiszen soha egy rossz szóval nem említette őt egyetlen posztban sem

– olvasható a TMZ beszámolójában.

A szülők közti kapcsolat egyébként végérvényesen megromlott: Louis már nem szívesen látott vendég Jungwirthéknél, így Freddie-t is egy parkolóban szokták átadni egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek