Starity

Gönczi Gábor megkérte várandós kedvese kezét

2016. július 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető a TV2 Mokka című műsorának keretein belül vallott arról, hogy bár megkérte párja kezét, az esküvő még jó ideig várat majd magára.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy ismét rátalált a boldogság Gönczi Gáborra, aki év elején csatornát váltott és áttette székhelyét a TV2 székházába. A műsorvezető azóta már beleszokott új munkájába és nem is lehetne boldogabb, hiszen nemrég kiderült, hogy szerelmével szülői örömök elé néznek, párja ráadásul az ő legnagyobb örömére kisfiút hord a szíve alatt.

A közelmúltban felgyorsult eseményeket követően Gábor úgy döntött, ideje megtenni a nagy lépést, és feltette kedvesének a nagy kérdést, aki boldogan mondott neki igent. A műsorvezető azonban bevallotta, hogy jó ideig még nem számíthatunk arra, hogy oltár elé állnak, ugyanis most már szeretnék megvárni a kicsi érkezését.

Volt a fejünkben egy menetrend, de a kisbabánk érkezése kicsit felforgatta az eseményeket. Úgy döntöttünk ezért, megvárjuk őt az esküvővel, hogy aztán majd ott lehessen ő is velünk. Szerintem ez a következő egy-két év nagy eseménye lesz! Most a legfontosabb, hogy készek legyünk a gyermekünk fogadására. Felkészítjük a házunkat, a szívünket, a lelkünket, a családunkat. Ez az élet legcsodálatosabb ajándéka, és azt gondolom, kár lenne most eseményekkel telezsúfolni a napjainkat, így is van elég

– idézi a Bors Gábor szavait, aki azt is elárulta, hogy magáról a lánykérésről nem szeretne nyilatkozni, mert olyan intim pillanat volt, amit szerelmével szeretnének megőrizni magukénak. 

Ildi és Gábor láthatóan nagyon boldogok együtt I Fotó: Facebook / Gönczi Gábor

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek