Starity

Újra szerelmes Gönczi Gábor

2015. szeptember 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy év alatt Gönczi Gábor egész élete megváltozott, ám a műsorvezető boldogabbnak tűnik, mint valaha!

hirdetés
Újra szerelmes Gönczi Gábor
Fotó: RTL Sajtóklub

Tavaly novemberben értesülhettünk arról, hogy kilenc év után a válás mellett döntött Gönczi Gábor és Tatár Csilla. Döntésük jónak bizonyult, hiszen azóta mindketten továbbléptek: Csilla jelenleg első gyermekét hordja a szíve alatt, Gábor pedig az egész életmódján változtatott, melynek következtében nem csak 10 kilótól sikerült megszabadulnia, hanem a szerelem is rátalált egy Ildikó nevű hölgy személyében.

Körülbelül egy évvel ezelőtt, jött egy belső inger, hogy változtatnom kell. Akkor elsősorban még a súlyfeleslegem miatti életmódváltásban gondolkodtam, később az egész életem új szakaszba lépett – mesélt a Borsnak a változásról Gábor, aki titkát is megosztotta: elhagyta étrendjéből a szénhidrátot, így csak kivételes esetben fogyaszt burgonyát, tésztát, pékárut.

Ha boldog az ember, akkor nehéz tartani a diétát, de könnyebbség, hogy ezzel az életmóddal mentem bele a kapcsolatba – vallotta a műsorvezető, aki azt is eláulta, hogy párja, Ildikó is támogatja az életmódváltásban, hiszen ő maga is hasonlóképp étkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek