Starity

Válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor

2014. november 19. 09:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tatár Csilla, a TV2 műsorvezetője és az RTL Klubnál tevékenykedő Gönczi Gábor kilenc év után úgy döntöttek, hogy elválnak.

hirdetés
Válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Kilenc éve tart Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága. Többször nyilatkoztak arról, mennyire harmonikusan élnek együtt, most azonban úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémákat. A pár nagyjából egy hónapja hozta meg a nehéz döntést, és Csilla már el is költözött egy albérletbe.

Állítólag a házasság végének fő oka az volt, hogy a pár évek óta szeretett volna gyermeket, ám nem jött össze nekik. Csilla ezért úgy döntött, hogy hagyja férjét szabadon élni.

Gábor és Csilla évek óta szerette volna, ha a kapcsolata tovább mélyül. Minden vágyuk egy baba volt. Aztán Csillának be kellett látnia: a legtöbb, amit a férjéért tehet, ha szabadon engedi. Nem sok nő lenne erre képes – nyilatkozta egy közeli ismerős a Borsnak.

A pár a Story magazinnak nyilatkozott először és utoljára döntésükről. A TV2 szóvivőjét, Koltay Tamást azonban sikerült szóra bírni: „Tatár Csilla ôszintén és nagyon vágyott egy gyerekre. Csilla azt szerette volna, hogyha imádott nagymamája megéli a dédunoka születését. Sajnos néhány hónapja a mamája is meghalt. Így különösen nehéz ez az időszak a számára.

Egyes források szerint nem ez volt a válás egyetlen oka. A Bors úgy tudja, Csilla nagyon féltékeny típus, így ez is közrejátszhatott a történtekben. Egy biztos: a pár nagyon maga alatt van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek