Starity

Első gyermekét várja Tatár Csilla

2015. május 18. 19:07   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezetőnő a mai napon tudatta blogján, hogy még az idén megszületik első gyermeke.

hirdetés
Első gyermekét várja Tatár Csilla
Fotó: Facebook/Tatár Csilla

Csilla meglehetősen nehéz éven van túl: 2014 végén jelentette be, hogy válik az RTL Klub műsorvezetőjétől, Gönczi Gábortól, majd nem sokkal később kiderült, hogy több mint 10 év után csatornát vált és a Magyar Televíziónál folytatja karrierjét. A műsorvezetőnőre azóta ismét rátalált a szerelem, és újult erővel vetette bele magát A Dal című műsor munkálataiba, közben blogján osztja meg élményeit rajongóival. Legújabb bejegyzésében egy örömhírt közölt, miszerint párjával, Balázzsal közös gyermeke még az idén megszületik. 

El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben – írta Csilla, aki már évek óta küzdött egy babáért, de a sors másképpen rendezte a dolgokat.

Elkezdődött az új életem és jött az a Szerelem, amire azt hiszem egész életemben vágytam. Megkaptam a sorstól azt a férfit, aki mindent átírt és felülírt a lelkemben. Ő pontosan tudta, hogy miken mentem keresztül, és azt is pontosan tudtuk, hogy szeretnénk közös családot és gyerekeket. A múltam tükrében pedig megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat. Legyen 1 év, 5 év, bármeddig várunk rá. Aztán Ő úgy dönött, hogy mindenféle orvosi segítség, műtétek és injekciók nélkül, a lehető legtermészetesebben és a legmagátólértetődőbben azt szeretné, hogy az anyukája legyek és most már itt van velünk! Így túl az első trimeszteren, ma már bárki megkérdezheti, hogy na, mikor jön a baba? Örömmel jelentem, hogy még idén! :))) olvasható a kismama blogján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek