Starity

Chris Hemsworth visszatér a Star Trek folytatásában

2016. július 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön kerül a mozikba a Star Trek: Mindenen túl, ám a készítők máris a folytatáson dolgoznak.

hirdetés
Chris Hemsworth visszatér a Star Trek folytatásában
Fotó: Paramount Pictures

Ahogy évtizedekkel ezelőtt is nagy sikernek örvendett a Star Trek-sorozat, úgy rajonganak az űrbéli kalandokért a mai fiatalok is. A történet legújabb része július 21-én kerül a magyar mozikba, a készítők pedig már most beruháztak a folytatásra, amihez a szereplők jó részét le is szerződtették – köztük Chris Hemsworthöt is, aki visszatérő karaktere lesz a szériának.

A következő filmben a Chris Pine által alakított Kirk kapitány egy olyan férfinak keresztezi az útját, akivel eddig nem volt alkalma találkozni, de akinek az öröksége születése óta kísértette. Az apjáról van szó

– olvasható a film szinopszisában.

Hemsworth 2009-ben bújt először az idősebbik Kirk bőrébe, majd 2013-ban ismét alkalma nyílt arra, hogy megcsillogtassa tehetségét a szerepben. A folytatásban mellette és a fent említett Pine mellett visszatér még Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg és Karl Urban is. A forgatókönyvet J.D. Payne és Patrick McKay írja, a produceri feladatokat pedig J.J. Abrams, Lindsey Weber, David Ellison és Dana Goldberg látja el. Premierdátum egyelőre nincs kitűzve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek