Starity

Kíváncsi vagy, mivel foglalkoztak a celebek, mielőtt híresek lettek? Most megtudhatod!

2016. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg egyesek egy életre választanak pályát maguknak a felsőoktatásban való részvételükkel, addig mások rövid időn belül rájönnek, hogy ideje hivatást váltaniuk. Ez a helyzet az alábbi sztárokkal is.

hirdetés

Korábban már megmutattuk nektek, hogy amennyiben nem színészként / énekesként tevékenykednének, úgy milyen szakmában építenének karriert maguknak, ezúttal pedig arról rántjuk le a leplet, mi volt civil foglalkozásuk, mielőtt befutottak volna.

Nicki Minaj

A rapper egy korábbi, a GQ magazinnak adott interjújában vallott arról, hogy mielőtt ismert lett, a Red Lobster nevű étkezdében dolgozott pincérnőként, ahonnan rövid időn belül kirúgták.

Connie Britton

A Bostonból származó színésznő aerobicoktatóként tevékenykedett, órái között pedig meghallgatásokra járt a nagy áttörésre várva.

Madonna

Popkirálynői „kinevezése” előtt Madge a Dunkin' Donuts gyorsétteremlánc adminisztrátora volt.

Hugh Jackman

Helyes mosolya és igéző tekintete ellenére is nehéz lenne komolyan venni Jackmant bohócjelmezben, pedig a színész korábban azzal tartotta fenn magát, hogy különböző gyerekzsúrokon vállalt fellépést – bohócként.

Chace Crawford

A Gossip Girl szépfiúja sem mindig az elkényeztetett „úrifiút” játszotta, hanem számára unalmas, véget nem érőnek tűnő munkával kereste a kenyérre valót, mivel parkolóinasként dolgozott Los Angelesben.

Rachel McAdams

A Bajos csajokkal a köztudatba robbant színésznő egy McDonald's-ban kezdte a karrierjét, de nem ő volt az egyetlen, aki az M-betűs étteremben dolgozott. Pink és James Franco is volt felszolgáló a hazánkban is népszerű gyorskajáldában.

Brad Pitt

Ahogy a közelmúltban beszámoltunk róla, Brad az építészi hivatáson gondolkozott, mielőtt ismert lett, ám ténylegesen az El Pollo Locóban dolgozott, ahol az étkezde kabalaállatának, a csirkének a jelmezét kellett viselnie.

Nicole Kidman

A gyönyörű színésznő korábban is sokat adott a külső-belső békére – igaz, akkor még másokéra, ugyanis masszázsterapeutaként kereste a kenyérre valót.

Chris Pratt

A Jurassic World sármőrjének karrierje viszonylag későn indult be, ezt megelőzően pedig egy hawaii éttermben volt felszolgáló.

Channing Tatum

Ugye, téged is meglepett annak ideén a Step Up! megjelenésekor, hogy milyen jó mozgása van az egyébként sportos alkatú színésznek? Nos, ez nem véletlen, mivel Channing korábban sztriptíztáncosként vetette bele magát az éjszakai életbe, így később nem csoda, hogy hiteles alakítást tudott nyújtani a Magic Mike-ban (is).

Eva Mendes

Korábban Ryan Gosling egzotikus külsejű felesége sem a szépek és gazdagok életét élte, ugyanis mielőtt színésznőként befutott volna, hotdogokat árult a Stick nevű étteremlánc egyik üzletében.

Jerry Horton

A Papa Roach gitárosaként ismert zenész a csapathoz való 1993-as csatlakozása előtt tetőfedőként tartotta fenn magát.

Johnny Depp

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy az 53 éves színész remekül ért külseje a felismerhetetlenségig való elváltoztatásához és a különböző karakterek hiteles megformálásához, ám saját bevallása szerint papír írószeri alkalamzottként közel sem volt ilyen sikeres.

Amy Adams

A Bűbájból ismert vörös szépség karrierje beindulása előtt a hazánkban csak „Didibárként” ismert Hootersben csapolta és szolgálta fel a sört a vendégeknek.

Patrick Dempsey

A romantikus filmek koronázatlan királya professzionális bűvész és zsonglőr volt.

Jon Hamm

Mielőtt ismert lett, Hamm drámát tanító pedagógus volt, aki egyszer egy pornófilm forgatásán is állást vállalt, mint a kosztümökért és díszletért felelős alkalmazott.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek