Starity

Lady Gaga: „Sosem használnám a zenét arra, hogy fájdalmat okozzak valakinek”

2016. szeptember 13. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a Grammy-díjas énekesnő legújabb dala, a Perfect Illusion, ám saját bevallása szerint a pletykákkal ellentétben nem az exéről szól.

hirdetés

Lady Gaga sosem volt szívbajos, így mindig kész volt megosztani érzéseit és gondolatait a világgal, ám még így is sokan ostorozták, amiért a Perfect Illusion című szerzeményében nemes egyszerűséggel arról énekel, hogy egy bizonyos kapcsolatban szó sem volt szerelemről. Az énekesnő tegnap a SisiusXM rádióállomás vendége volt, ahol tiszta vizet öntött a pohárba, és bevallotta: a dal nem Taylor Kinney-ről és a hozzá fűzött érzéseiről szól.

Nagyon-nagyon szeretem Taylort. Ez nem egy ellene szóló dal. Ő a legjobb barátom. A Perfect Illusion nemcsak az én vagy az ő érzéseiről szól, hanem a barátaim, a testvérem érzéseiről, melyeket egy kapcsolatban megéltünk. Mindannyiunkról szól. Sosem használnám a zenét vagy a nyilvánosságot arra, hogy fájdalmat okozzak valakinek, pláne nem olyannak, akit ennyire szeretek

– nyilatkozta Gaga, aki öt együtt töltött év után júliusban szakított színész szerelmével, akit egyébként a Yoü And I című dalához készült kisfilmjének forgatásán ismert meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek