Starity

Véget ért Lady Gaga és Taylor Kinney kapcsolata

2016. július 20. 07:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Taylor Kinney öt évig alkotott egy párt. Szerelmüket tavaly Valentin-napon erősítették meg, mikor Taylor megkérte az énekesnő kezét. A szakítás okai egyelőre ismeretlenek.

hirdetés

A TMZ és a People magazin is arról cikkezik pár órája, hogy a két sztár több mint ötéves kapcsolata véget ért. A Chicago Fire sztárja és a Golden Globe-díjas színésznő 2011-ben ismerkedett meg egymással egy videoklip forgatás közben, majd szerelmüket 2015-ben eljegyzéssel erősítették meg. Az év eleje óta azonban alig lehetett a párt egymás mellett látni, utolsó közös szereplésük a V magazin címlapján volt, ahol meztelenül voltak láthatók.

Egy, a párhoz közelálló ismerős elárulta, hogy Gaga és Taylor már a hónap elején a szakítás mellett döntött, de a bennfentes azt nem közölte, hogy kinek a kezdeményezésére. A múlt hét folyamán a Mother Monster a kaliforniai Malibuban kocsikázott, ahol szemfüles lesifotósok egyből kiszúrták, hogy az énekesnő már nem viseli gyémánt eljegyzési gyűrűjét. A kép készültének napján Kinney éppen 35. születésnapját ünnepelte, immár Lady Gaga nélkül.

A színész-énekesnő már nem viseli eljegyzési gyűrűjét I Fotó: INFphoto.com

Taylor és én mindig hittünk abban, hogy egymás lelkitársai vagyunk. Ahogy minden párnak, úgy nekünk is voltak hullámvölgyeink, és szünetet is tartottunk. Mindketten ambíciózus előadóművészek vagyunk, és bízunk abban, hogy a nagy távolság és a szűkös időbeosztás ellenére is tudunk dolgozni a kapcsolatunkon, hogy folytatást kapjon az a szerelem, amit egymás iránt táplálunk. Mi is csak olyanok vagyunk, mint mindenki más, és igazán szeretjük egymást

– írta hivatalos nyilatkozatában a szakítás kapcsán Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek