Starity

Novemberben jelenik meg Zayn Malik első könyve

2016. szeptember 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a One Direction szólóban is nagyon sikeres énekese tovább bővíti a repertoárját.

hirdetés

Zayn Malikról sok mindent el lehet mondani, de azt nem hogy ne lenne sokoldalú. Az énekes ugyanis hihetetlenül sikeres szólókarriert épített ki magának, amióta 2015-ben búcsút intett a One Directionnek, és nem titkolt szándéka, hogy színészként is kipróbálja magát. Köztudott az is, hogy Zayn produceri tevékenysége alatt hamarosan új sorozat készül, melynek középpontjában egy fiktív fiúbanda áll, ha pedig ez nem volna elég, a fiatal tehetség írónak is állt.

A Seventeen magazin ugyanis arról számolt be nemrég, hogy november 1-jén, a Penguin szárnyai alatt jelenik meg Malik saját magáról elnevezett 288 oldalas könyve, melyben a One Directionből való kiválásának útját és az azóta eltelt hónapokat követhetjük nyomon. Az elsősorban fotóalbumként szolgáló mű számtalan soha nem látott felvételt tartalmaz, valamint Zayn kézírásával dalszövegeket és kisebb anekdotákat is olvashatunk majd, valamint szemtanúi lehetünk az énekes kézügyességének is rajzain keresztül.

Állítólag sok újdonságot megtudhatunk a könyv által Zaynről

Érdekesség, hogy Zayn kötetének híre nem sokkal azután robbant, hogy korábbi barátnője, Stephanie Davis nyilvánosságra hozta: leleplező könyvet ír az énekessel folytatott rövid, ám annál tartalmasabb afférjáról, és annak minden piszkos kis részletét megosztja a nyilvánossággal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek