Starity

Zayn Malik imái meghallgatásra találtak: visszautasíthatatlan ajánlatot kapott

2016. augusztus 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Zayn valósággal szárnyal, karrierje pedig magasabban ível felfelé, mint amikor még a One Direction tagja volt.

hirdetés

Zayn Malik a napokban adott interjút az egyesült királyságbeli ELLE magazinnak, mely beszélgetés során kifejtette, hogy szívesen betörne a filmiparba. Igaz, akkor még úgy gondolt e karrierbeli váltásra, hogy színészként próbálna szerencsét, ám nemrég izgalmas és egyben visszautasíthatatlan ajánlattal keresték meg, amire természetesen azonnal igent mondott.

Hamarosan ugyanis egy fiktív fiúbandáról szóló sorozat készül a Törtetők készítőinek gondozásában, akik Zaynt is meghívták maguk közzé, hogy ossza meg tapasztalatait, és legyen a show executive producere. 

Ez egy hatalmas lehetőség Zayn számára. Már eddig is élt-halt azért, hogy a zenén kívül egy másik területen is kipróbálhassa magát, ez pedig egy tökéletes előrelépés. A sorozat témája olyasvalami, amiről ő rengeteget tud, így tapasztalatai megosztásával hasznos tanácsokkal láthatja el a forgatókönyvírókat

– nyilatkozta egy bennfentes a The Sunnak a projekt kapcsán.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy pontosan mikor és milyen címmel kerül képernyőre a történet, és még azt sem lehet tudni, melyik csatorna tűzi műsorára a produkciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek