Starity

Dylan O'Brien CIA-ügynöknek áll

2016. szeptember 15. 08:08   |   Szerző: missdaisy

Dylan O'Brien komoly szerepben, méghozzá a CIA egyik neves ügynökeként fog bizonyítani, melyhez most megmutatjuk az első hivatalos képet is.

Dylan O'Brien CIA-ügynöknek áll
Fotó: Teen Vogue I Kai Z Feng

A Teen Wolf Stiles Stilinskijeként megismert Dylan O'Brien az év elején még forgatási balesetéből lábadozott, azonban nemrég láthattuk az MTV sikersorozatának forgatásán, most pedig legújabb, készülő filmjéhez kaptunk egy kis ízelítőt.

hirdetés

A fiatal színész nem olyan régen kapot szerepet Vince Flynn 15 kötetes sorozatának filmadaptációjában, az American Assassin című akciófilmben, melyben Mitch Rapp karakterét alakítja majd.

Mitchet a filmben egy hidegháborús veterán Stan Hurley (Michael Keaton) képzi ki, akiket a CIA feje (Sanaa Lathan) egy komoly nyomozási munkával bíz meg: göngyölítsék fel, ki áll számos civil és katonai személy megtámadásának hátterében. Miután nyomra bukkannak, egy török ügynökkel (Shiva Negar) kezdenek el közösen dolgozni, hogy megakadályozzák a bűnözőt (Taylor Kitsch), akinek célja, hogy háborút robbantson ki a Közel-Keleten. 

A Michael Cuesta rendezte történet a Lionsgate gondozásában kerül majd a nézők elé, előreláthatóan 2017-ben, de pontos premierdátumot egyelőre még nem tűztek ki a készítők, így arról nincs információ, hogy a hazai mozik mikor mutatják be.

Fotó: Lionsgate
  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement