Starity

Megmutatta gömbölyödő pocakját Floor Jansen

2016. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén járta be a világot a hír, miszerint első gyermekével várandós a ReVamp énekesnője.

hirdetés

Bombaként robbant a hír, miszerint Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp, Nightwish) és párja, Hannes Van Dahl (ey-Evergrey, Sabaton) első közös egyermeküket várják. Az énekesnő ugyan nem szeret magánéletéről beszélni a médiában, ám nemrégiben mégis kivételt tett, és elárulta: foglalkoztatja az anyává válás gondolata.

A nagyszerű hírről elsőként a Nightwish „főnöke”, Tuomas Holopainen számolt be, Floor pedig hivatalosan tegnap szólalt meg a témával kapcsolatban. A holland dalospacsirta megköszönte rajongóinak a kedves üzeneteket, majd elárulta, hogy alig várja, hogy megnőjjön a pocakja. Floornak egyébként már volt szerencséje elsajátítani a babázás fortélyait, ugyanis húga, Irene két éve adott életet kislányának, Rose Oliviának, mely hírről maga a leendő anyuka számolt be.

Mindazonáltal napvilágot látott egy friss fotó is a ReVamp alapítójáról, melyen tisztán kivehető kerekedő pocakja. Ami viszont a zenekarokat illeti: a ReVamp jelenleg is szünetel; a Nightwish viszont még négy koncertet ad majd Ázsiában – beleértve Kínát és Japánt is –, ezt követően pedig egy éves pihenőt tartanak majd, ugyanis a pár a jövő év elejére várja első csemetéjét.

Az énekesnő már a negyedik hónapban jár I Fotó: Will Ireland

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek