Starity

Nagynéni lett Floor Jansen

2014. június 30. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén Floor húga, a szintén énekesnőként tevékenykedő Irene életet adott első gyermekének, aki egy gyönyörű kislány lett.

hirdetés
Nagynéni lett Floor Jansen

Nagy a boldogság a Jansen családban, ugyanis a Jansen-nővérek közül a hétvégén Irene anyai örömök elé nézett. A holland énekesnő még 2012-ben mondta ki a boldogító igent párjának, Johnnak, két év után pedig már meg is érkezett a házaspár első csemetéje.

A hírt, miszerint Irene várandós, nagy titokban tartották – egészen máig amikor is Floor közzétett egy fotót Instagram-profilján, amin épp a kicsit dajkálja.

„Ismerjétek meg az én kis unokahúgomat, Rose Oliviát! A nővérem Irene ezen a hétvégén anya lett! Rose egy gyönyörű, egészséges baba, mint egy csoda az életben.”

Fotó: Instagram

Irene hosszas kihagyás után jövőre hivatalosan is visszatér a metalzenei életbe és folytatni fogja az éneklést, amiről pár hónapja ugyancsak büszkén Floor csiripelt a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek