Starity

Irene Jansen visszatér

2014. május 01. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Floor Jansen húga jövőre visszatér a zenei életbe és folytatni fogja az éneklést.

hirdetés
Irene Jansen visszatér

Kevesen gondolnák, hogy a világ számára jól ismert Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp, Nightwish) húga is fantasztikus hangi adottságokkal rendelkezik. Irene ugyan nem annyira ismert, mint nővére, mégis jópár együttesben megfordult, sokszor testvérével karöltve.

Ő volt az énekesnője többek között az Ayreon, a Star One és a Karma nevű együtteseknek, de 2007-ben pár koncert alkalmával látható volt Floor akkori együttesében is, az After Foreverben, majd ezek után nem igazán lehetett róla hallani – egészen tegnapig, amikor is kiderült, hogy jövőre ismét mikrofont ragad.

A hírt, miszerint Irene visszatér a reflektorfénybe, Floor jelentette be, aki büszkén posztolta ki saját Facebook-oldalára testvére újdonsült közösségi-oldalát. Jó hír!!! A nővérem, Irene jövőre visszatér a színpadra! Menj és nézd meg az új lapját és adj neki egy nagy, meleg like-ot itt a Facebookon. És hamarosan kaphatsz jegyet erre a különleges show-ra - írta Floor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek