Starity

Új kislemezzel jelentkezett az Amaranthe

2016. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben kerül az üzletek polcaira a svéd/dán zenekar legújabb nagylemeze, melynek első kislemezes dala a tegnapi napon jelent meg.

hirdetés

Október 21-én kerül majd a lemezboltok polcaira az Amaranthe legújabb stúdiólemeze, a Maximalism. Az Elize Ryd, illetve Jake E vezette formáció nemrégiben már azt is elárulta, hogy egy vadonatúj kisfilmet is forgatnak majd, aminek különlegessége abban áll, hogy az Empress Crew Popping Group nevezetű tánccsoport közreműködésével forgatták, így méltán reménykedhetünk abban, hogy ezúttal Elize nemcsak énekesként, hanem táncosként is egyaránt szuperál, hiszen mielőtt még mikrofont ragadt volna táncosként tevékenykedett.

Tegnap viszont újabb meglepetéssel szolgált rajongóinak a svéd/dán hatos, ugyanis bemutatásra került első kimásolt kislemezük, a That Song nevezetű dal képében, amely egyelőre csakis a csapat hivatalos Spotify-csatornáján hallgatható meg.

Külön öröm az Amaranthe magyar rajongói számára, hogy a zenekar Magyarországra is ellátogat majd új szerzeményeivel, így november 16-án a Sonic Syndicate, valamint a Smash Into Pieces együttesek társaságában fognak egy hatalmas bulit csapni a budapesti Barba Negrában.

A kislemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek