Starity

Új videoklipen dolgozik az Amaranthe

2016. augusztus 30. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hónap és végre a boltok polcaira kerül a svéd/dán formáció legújabb albuma.

hirdetés

2014 októberében debütált a nagy sikerű melodikus metalzenekar legutóbbi albuma, amely a Massive Addictive elnevezést kapta. A zenekar jelenleg is e lemezt népszerűsíti világszerte, melynek utolsó koncertkörútján a magyar rajongókat sem felejtik el újra megörvendeztetni a már jól ismert szerzeményekkel.

Nemrégiben megtudhattuk, hogy októberben fog megjelenni az Elize Ryd, illetve Jake E vezette formáció legújabb nagylemeze, amely a Maximalism elnevezést kapta, és amelynek borítójáról, és dallistájáról is egyaránt lehullott a lepel. Olof Mörck gitáros elmondása szerint az új album az eddigi legváltozatosabb lemezük lesz, ugyanis a modern metalos részekhez stadionrock-, mai pop-, slágertémák kapcsolódnak.

Tegnap viszont további információkat kaparinthattunk az énekesnő által, ugyanis az Instagramon posztolt néhány képet, miszerint már lázasan dolgoznak legújabb kisfilmjükön. A klipet a már jól meg szokott módon ismét Patric Ullaeus rendezésében forgatják, aki a kezdetektől fogva a leglátványosabb alkotásokat készíti a zenekar számára.

Mindazonáltal megtudhattuk azt is, hogy a svéd/dán hatos az Empress Crew Popping Group nevezetű tánccsoport közreműködésével forgatott, így méltán reménykedhetünk abban, hogy ezúttal Elize nemcsak énekesként, hanem táncosként is egyaránt szuperál majd, hiszen mielőtt még mikrofont ragadt volna táncosként tevékenykedett.

Fotó: Instagram / Elize Ryd
Fotó: Instagram / Elize Ryd
Fotó: Instagram / Elize Ryd
Fotó: Instagram / Elize Ryd

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek