Starity

Akusztikus turnéra indul a Dirty Slippers

2016. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eseménydús nyár után az őszt is turnéval kezdi a Dirty Slippers zenekar.

hirdetés

Az év elején jelentős változáson átesett formáció igazán sikeres nyarat tudhat maga mögött, hiszen számtalan fellépésen és egy új dal, a Most már más lesz keretein belül mutatkozott be az új felállású zenekar. Emellett a Múzsa címre keresztelt lemez is nagy népszerűségnek örvendett a rajongók körében – a turné alatt mindenhol együtt énekelte a dalokat a közönség a zenekarral.

A nyári szezon azonban már véget ért, ám ettől függetlenül az ősz is tartogat meglepetéseket, hiszen a csapat akusztikus fellépéssorozattal kívánja ismét a színpadok elé csábítani a rajongókat, melynek legközelebbi állomása (Balatonakarattyán) pénteken lesz esedékes, október 7-én pedig fővárosunkban csípheti el őket a közönség. A turné érdekessége, hogy a saját dalok mellett a tagok kedvenc világslágerei is felcsendülnek majd – természetesen szintén akusztikus hangszerelésben.

Fotó: Lung András

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek