Starity

Az első résznél izgalmasabb és ijesztőbb lesz a Jurassic World folytatása

2016. október 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év egyik legnagyobb filmes dobása volt a Jurassic World, melyben ismét életre kelt az eredetileg Steven Spielberg által megálmodott őslényes „élménypark”.

hirdetés
Az első résznél izgalmasabb és ijesztőbb lesz a Jurassic World folytatása
Fotó: Universal Pictures

A közelmúltban kiderült, hogy a Jurassic World sikerén felbuzdulva a Universal egy egész trilógiára beruházott, így a jövőben két újabb film érkezik majd, melyeknek középpontjában az ember és a dinoszauruszok kapcsolata és tápláléklánc-beli szerepe áll majd. A második film forgatókönyve jelenleg is készül, a forgatási munkálatok pedig előreláthatóan 2017 elején kezdődnek majd meg, ám az első részt rendező Colin Trevorrow addig is elárult néhány kulisszatitkot a folytatással kapcsolatban.

A második rész sokkal izgalmasabb és ijesztőbb lesz

– magyarázta, majd bevallotta, hogy egyáltalán nem bánja, amiért kollégája, Juan Antonio Bayona ülhet ezúttal a rendezői székbe, hiszen ő választotta ki erre a fontos szerepre.

Trevorrow egyébként a második rész elkészítésében is kiveszi a részét: a forgatókönyv elkészítésében segédkezik, valamint producerként végzi majd a munkáját. Természetesen szó esett arról a rajongói konspirációról is, miszerint az új filmben továbbviszik az őslények a katonaság soraiban való bevetését, ő azonban elvetette ezt az ötletet, azt viszont nem árulta el, milyen izgalmas kalandokra számíthatunk a 2018-ban bemutatásra kerülő alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek