Starity

Trilógia készül a Jurassic Worldből

2016. szeptember 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas érdeklődés övezte a Jurassic Park tavaly bemutatott folytatását, melyről szombaton derült ki, hogy egy trilógia első része.

hirdetés
Trilógia készül a Jurassic Worldből
Fotó: Universal Pictures

Colin Trevorrow rendező igen remek munkát végzett a Jurassic World elkészítésekor, hiszen egy igazán izgalmas, látványos történetet tárt a dínórajongók elé, mely méltó folytatása volt az 1993-ben debütált első résznek. Szombaton, a Torontói Filmfesztiválon azonban már utódja, a második részt rendező J.A. Bayona nyilatkozott a 2018-ra várt folytatással kapcsolatban, így megtudhattuk, hogy a Jurassic World csupán az első része volt egy tervezett trilógiának.

Nagyon odavagyunk a Jurassic Worldért. Nagyon izgalmas. Colin Trevorrow felvázolta a trilógia történetét. Jelenleg a második részen dolgozunk, egymáshoz közel. Nem sok mindent árulhatok el a folytatásról, de azt igen, hogy nagyon izgulunk miatta

– nyilatkozta a rendező, aki azt is elárulta, hogy a folytatásban már nem arra építenek, hogy még nagyobb és vérengzőbb fenevadakat keltsenek életre, hanem a már meglévőkkel építenek ki szorosabb kapcsolatot.

A második rész várhatóan 2018. június 22-én kerül a mozikba, a főbb szerepekben pedig természetesen továbbra is Chris Prattet és Bryce Dallas Howardot láthatjuk majd. Érdekesség, hogy az első rész a valaha volt negyedik legtöbb bevételt hozó filmje lett a maga 1.6 milliárd dolláros bevételével az Avatar, a Titanic és a Star Wars: Az ébredő erő után.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek