Starity

PENTAGON: bemutatkozott a tízfős banda

2016. október 11. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy éve már annak, hogy a Cube Entertainment legutolsó fiúbandája, a BtoB bemutatkozott. Idén ősszel a cég viszont esélyt adott tíz újabb tehetségnek.

hirdetés
PENTAGON: bemutatkozott a tízfős banda
Fotó: Cube Entertainment

Májusban indította útjára a cég és az Mnet közösen a Pentagon Maker című műsort, ahol tíz gyakornok küzdött a debütálás jogáért. A július 19-én véget ért műsorban addigra hét gyakornok státusza lett megerősítve, a tervezett csapat hivatalos taglétszámáról viszont ezt követően hónapokig nem tudott senki semmit.

Több hónapos csend után szeptember végén a Cube megerősítette a maradék három gyakornok tagságát is, így hivatalos lett, hogy a PENTAGON tíz fővel érkezik. A srácok végül október 10-én éjfélkor debütáltak Gorilla címet viselő videoklipjükkel. A szerzemény dallamossága könnyen megfogja az embert, a kisfilmet pedig a világítással és a drámai operatőri munkával igyekeztek látványosabbá tenni.

A dallal egy időben elérhetővé vált a srácok első mini albuma is, mely egyszerűen a Pentagon 1st Mini Album címet kapta. Az albumon összesen hét dal kapott helyet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek