Starity

Megjelent Fergie legújabb dala

2016. november 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta nem hallhattunk új dalt Fergie-től, azonban az énekesnő ismét megörvendeztette rajongóit egy számmal. Íme a Life Goes On!

hirdetés

Fergie aztán tudja, hogyan tartsa izgalomban rajongóit. Miután a Black Eyed Peas bejelentette, hogy szünetre vonul, az énekesnő be is jelentette, hogy már elkezdte második szólólemezének munkálatait. Fergie az elmúlt évek alatt keményen dolgozott, mely ki is fizetődött. Idén befejezte következő stúdióalbumát, ezenkívül kiadta eddigi egyik legmegosztóbb dalát, a M.I.L.F. $-et, melyet rengeteg negatív kritika ért annak üzenete és videoklipje miatt. Ez persze nem befolyásolta a dal helyzetét a slágerlistákon, mivel 34. helyen debütált a Billboardon. Az elmúlt hónapokban nem hallhattunk újdonságot zenei téren a Dutchess-től, azonban ennek vége, ugyanis megjelent a Life Goes On.

Fergie már a héten bejelentette új dalát, mely ma jelent meg világszerte. Az énekesnő ezúttal ismételten kitűnő hangi adottságait szerette volna bebizonyítani, mely sikerült is. A szám merőben eltér a M.I.L.F. $-től különleges hangzása és mondanivalója miatt.

A dalhoz készült kisfilm már elkészült, melyről Fergie számolt be közösségi oldalain keresztül egy felvétel kíséretében.

 

Fergie (@fergie) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek