Starity

Eszményi környezetben írja regényét Lindsay Lohan

2016. november 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színész-énekesnő saját tapasztalatait összegzi jelenleg is készülő könyvében.

hirdetés

Lindsay Lohan júliusban számolt be arról, hogy könyvet ír az általa átéltekről, hogy azok minél több emberhez eljussanak és tanulópénzként szolgáljanak a fiatalok számára. A színésznő azóta nem sokat osztott meg készülő művével kapcsolatosan, tekintve, hogy egész nyáron Egor Tarabasovval romantikázott, szakításukat pedig nehezen heverte ki.

LiLo azonban mostanra megbékélt a történtekkel és visszatért az íráshoz. Az Instagramon azt is megmutatta, milyen fantasztikus, zen környezetben készíti a könyvét, melynek segítségével valószínűleg nem egy rajongója szemébe csal majd könnyeket.

Az utazás olykor szótlanná tesz, de ebben a csendességben eljutsz ahhoz a hatalmassághoz, ami rengeteg elmondásra váró történetet inspirál

– írta a közösségi oldalon Lindsay, és hozzátette, hogy a könyv hamarosan megjelenik.

Nagyon izgatott vagyok, amiért megoszthatom a személyes tapasztalataimat és azt, hogyan lehet túljutni az akadályokon. Remélem, hogy a szavaimmal útmutatást tudok nyújtani azoknak, akik nehéz időszakon mennek keresztül és segítségre van szükségük

– nyilatkozta még nyáron az irományával kapcsolatosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek