Starity

Első gyermekével várandós Amanda Seyfried

2016. november 30. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő kevesebb, mint egy éve randevúzik párjával, életük azonban hamarosan még szorosabban fűződik össze.

hirdetés

Márciusban számoltunk be arról, hogy fél évvel Justin Longgal való szakítása után ismét belevetette magát a randizásba a Mamma Mia! sztárja, Amanda Seyfried. Szakmabeli szerelmével, Thomas Sadoskival közös filmjük, a jövő tavasszal bemutatásra kerülő The Last Word forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba, szeptemberben pedig az eljegyzésükre is sor került.

A pár tegnap a Givenchy legújabb illatának, a Live Irrésistible-nek a bemutatóján jelent meg, ahol Amanda egy kis fekete ruhát viselt, ami látni engedte gömbölyödő pocakját. Nem titok, hogy a 31. születésnapját szombaton ünneplő szőkeség már nagyon vágyott arra, hogy megtapasztalja az anyaság csodáját, így most nem is lehetne boldogabb.

Úgy érzem, hogy a petesejtjeim kezdenek elfáradni. Bele kell vágnom a családalapításba... Szeretnék egy gyereket. Nagyon. Minden vágyam anyának lenni. Így érzek. Úgy két éve fogalmazódott meg bennem a gondolat. Nem állok készen rá, de ki érzi azt, hogy készen van? Egy gyerek mindent megváltoztat... szóval hogyan lehet erre valaha is felkészülni?

– tette fel a költői kérdést Amanda egy korábbi interjúban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek