Starity

Kiderült, mennyiért vállalta el Jimmy Kimmel az Oscar-gála vezetését

2016. december 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február végén kerül megrendezésre a 89. Oscar-gála, melyet ezúttal Jimmy Kimmel vezényel majd le.

hirdetés

Másfél hete értesültünk arról, hogy Amerika egyik kedvenc műsorvezetője kapta a lehetőséget, hogy személyével és humorával még élvezetessé tegye a filmszakma legnevesebb díjátadó gáláját, a február 26-án megrendezésre kerülő Oscart a Hollywood-i Dolby Theatre-ben.

A minap az is kiderült, hogy ezt mennyiért teszi meg Jimmy Kimmel, hiszen a Kevin & Bean múlt heti adásában nyilvánosságra hozta, hogy nem kevesebb, mint 15.000 dollárt (~ 4.4 millió forint) tehet zsebre a nem mindennapi feladat elvégzéséért. Igaz, az összeg a rendezvény nagyságához képest igen csekély, ez azonban nem véletlen. Kimmel ugyanis elárulta, hogy ő figyelmeztette a rendezvény producereit, miszerint nem ártana, ha fizetnének is a munkájáért valamicskét.

Tudod miért? Mert szerintem illegális, ha nem fizetnek egy elvégzett munkáért semmit. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt elárulhatom, de senki nem mondta, hogy nem tehetem meg. Úgy fogom ezt fel, mint az ő hibájukat

– nyilatkozta a műsorvezető, aki most először vezetheti a gálát, korábban ugyanis Billy Crystal és Chris Rock feladata volt ugyanez.

A szervezők 14 embert kérdeztek meg arról, vállalnák-e az Oscar vezetését, de mind nemet mondtak. Aztán jöttem én... Totál meglepett a dolog.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek