Starity

Ők voltak a Golden Globe-gála legjobban öltözött sztárjai

2017. január 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új év beköszöntével megkezdődött a díjkiosztó-szezon, melyet a Golden Globe-gála nyitott meg január 8-án, Beverly Hillsben. Cikkünkben elhoztuk a rendezvény legjobban öltözött hírességeit, akik káprázatos megjelenésükkel magasan kiemelkedtek a többi vendég közül.

hirdetés

Az idei gálán jobbára négy nagy szín uralkodott a vörös szőnyegre lépett sztárok körében: az arany, a sárga, az ezüst és a rózsaszín, ugyanakkor nem volt hiány értékes ékszerekben és emlékezetes pillanatokban sem. Mutatjuk, kik voltak a legszebbek!

Emma Stone

A Kaliforniai álom című musicallel Emma végre hazavihette a neki már régóta kijáró Arany Glóbuszt, ám nem csak ennek köszönheti, hogy az este egyik legfényesebb csillaga volt. A neves eseményre Valentino Haute Couture kollekciójából választott egy lélegzetelállító púderszínű darabot, ami színben harmonizált porcelánfehér bőrével, ugyanakkor rezes tincseire irányította a figyelmet.

Lily Collins

A Phil Collins lányaként ismert színésznő Emmához hasonlóan döntött: ő egy erősebb árnyalatú, virágmotívumokkal tűzdelt Zuhair Murad-estélyi mellett tette le a voksát, megjelenését pedig hangsúlyos sminkkel varázsolta még látványosabbá, ugyanakkor ügyelt a kimondatlan szabályra is – mivel ajkán feltűnő rúzzsal csábított, szemeit pasztell árnyalattal emelte ki.

Carrie Underwood

A country zene koronázatlan királynője egy babarózsaszín, különleges felsőrészű Iris Serban-estélyiben mutatta meg kifogástalan alakját, makeup tekintetében pedig a kevesebb több elvet népszerűsítette.

Connie Britton

A Nashville című sorozat sztárja Carrie-hez hasonlóan a rózsaszínt részesítette előnyben, választása pedig egy Georges Chakra által megálmodott, félvállas kreációra esett, melyhez az ékszereken túl egy egyszerű, királykék színű kistáskát választott kiegészítőként.

Zoe Saldana

Az Avatarral világszerte ismertté vált, puerto ricói felmenőkkel rendelkező amerikai színésznő is a rózsaszín iránti szeretetének hódolt – ő egy Gucci-ruhában érkezett a Beverly Hilton Hotelben megrendezésre került rendezvényre. Mivel öltözéke már önmagában tekintetmágnesként funkcionált, haját egyszerű kontyba kötve viselte és sminkje is visszafogottan elegáns volt – akárcsak ő maga.

Felicity Jones

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet főszereplője is a visszafogott, mégis nőies viseletet hirdette. Fenti kolléganőjéhez hasonlóan szintén a Gucci kollekciójából válogatott és bukkant rá az igazira: erre az egyszerű szabású, izgalmas díszítésű rózsaszín-fekete színű darabra, amit színben hasonló makeuppal kombinált – szemeit vastag fekete tusvonallal hangsúlyozta, ajkaira pedig világos rózsaszín szájfény került.

Viola Davis

A Fencesben nyújtott alakítása miatt a rendezvényről díjjal távozott színésznő is lehengerlően festett Michael Kors élénksárga, félvállas estélyijében, amihez csupán egy karperecet, egy fülbevalót és egy egyszerű fehér kistáskát választott kiegészítésképp.

Reese Witherspoon

A 40 évesen is elragadó szőke szépség külsejében aligha lehetett kifogást találni, hiszen igazi díva benyomását keltette a lent látható, pánt nélküli Atelier Versace-kreációban, ami testhezálló voltának köszönhetően remekül kihangsúlyozta Reese irigylésre méltó alakját. Smink tekintetében az egyszerűség híveként az egyszerűség dominált, frizuráját pedig feltűzve viselte.

Emily Ratajkowski

Bár a 25 éves modell néha megfeledkezett arról, milyen magasan van felsliccelve Reem Acra által megálmodott ruhacsodája, így is az est egyik legszebbje volt. A ruha különleges kialakításának köszönhetően szinte semmilyen kiegészítőt nem igényelt, így Emily a makeup és frizura tekintetében sem esett túlzásokba – egyszerűségében rejlett nagyszerűsége.

Priyanka Chopra

A hamarosan a Baywatchban bizonyító indiai színésznő olyan volt, akár egy hercegnő az ezeregy éjszaka meséiből: arany színű Ralph Lauren-estélyije valósággal vonzotta a tekinteteket! Külsejét tovább turbózta hangsúlyos sminkjével, frizuráját azonban nem bonyolította túl: kiszárítva, leengeve viselte.

Sofía Vergara

Köztudott, hogy a kolumbiai származású szépség is rajong mindenért, ami feltűnő és szép, így aligha meglepő, hogy emellett a rafinált szabású és díszítésű Zuhair Murad-ruha mellett döntött, sminkje pedig Priyankáéhoz volt hasonló – szemeit és ajkait egyaránt erős színekkel emelte ki.

Kerry Washington

A Botrány című szériában Oliviát alakító sorozatsztár sem tud mellélőni, ha divatról van szó! Egyszerű, elegáns és nőies hatást keltett, amint megjelent a Dolce & Gabbana kreálmányában, ami a fekete, az arany és az ezüst színekkel operált, mégis harmonikus látványvilágot eredményezett. A színésznő ruhája világos színét erős sminkkel kompenzálta, de szerencsére még az ízlésesség határán belül.

Sarah Paulson

Az American Crime Story: Az O.J. Simspon-ügy című alkotásban nyújtott alakításáért díjat nyert Paulson korához hűen inkábba visszafogott elegancia megtestesüléseként jelent meg a vörös szőnyegen, amit Marc Jacobs tervezőnek köszönhet. 

Chrissy Teigen

Egy évvel ezelőtt még hatalmas pocakkal láthattuk a John Legend feleségeként is ismert Sports Illustrated modellt, aki mostanra nem csak visszanyerte szülés előtti alakját, hanem még dögösebb is, mint valaha! A Golden Globe-gálára Marchesa kollekciójából választott, lefelé bővülő ruhája pedig remekül érvényre juttatta, milyen karcsú lett az alakja.

Naomie Harris

A brit színésznő sem maradt le kolléganői mögött eleganciában és sikkben! Az alábbi Armani Privé-estélyijének köszönhetően úgy érezhette magát, mint egy hercegnő, nem is beszélve vagyont érő ékszereiről. Frizuráját tökéletes hullámokba rendezte fodrásza, sminkje elkészítésekor pedig kozmetikusa végzett tökéletes munkát, amikor szolid színekkel hangsúlyozta bájos arcát.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek