Starity

Kylie Minogue pert nyert Kylie Jennerrel szemben

2017. február 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépségiparban aktívan tevékenykedő reality-sztár 2014-ben adta be keresztnevére vonatkozó védjegyoltalom-kérelmét.

hirdetés

Végre döntés született Kylie Minogue és Kylie Jenner jogi ügyében, ugyanis az amerikai Szabadalmi- és Védjegyiroda hétfőn döntést hozott, és elutasította Jenner kérelmét, aki azt szerette volna, hogy egyetlen híresség se futhasson Kylie név alatt, ne adhasson el ilyen fantázianévre hallgató terméket és szórakoztató jellegű szolgáltatást se nyújthasson. Már kérelme beadásakor sejteni lehetett, hogy e viszonylag ritkának számító név tulajdonosai nem nézik majd jó szemmel akcióját, Minogue pedig ellenkeresetet nyújtott be a szabadalmi kérelem ellen.

Az ausztrál származású, 48 éves énekesnő ugyanis az 1980-as években robbant be a köztudatba, ráadásul első korongját Kylie címmel jelentette meg és neve fémjelzésével számtalan terméket (parfüm, ékszerek, ruhaneműk) dobott piacra az évek során. Ellenkeresetében többek között arra is hivatkozott, hogy áruinak értéke jelentősen csökkent, mióta a Kardashian-Jenner klán tagja is e név alatt kíván érvényesülni a divat- és szépségiparban, emellett ügyvédei útján rámutatott, hogy kolléganője mindössze egy másodrangú televíziós személyiség, nem méltó arra, hogy Kylie név alatt építsen monopóliumot, amit ő egyébként már évtizedek óta építget.

A bíróság Minogue-nak adott igazat.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek