Starity

Cicaharc: Kylie Minogue harcba szállt Kylie Jenner ellen

2016. március 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár alig egy évvel ezelőtt nyújtott be védjegyoltalom-kérelmet keresztnevére vonatkozóan.

hirdetés
Cicaharc: Kylie Minogue harcba szállt Kylie Jenner ellen

Tavaly májusban számoltunk be arról, hogy Kylie Jenner keresztneve levédetését kérte, ami azt jelentené, hogy a továbbiakban egyetlen híresség sem futhatna Kylie néven, nem adhatna el ilyen nevű terméket, és semmilyen szórakoztató jellegű tartalomhoz nem fűződhetne e név.

Már akkor is sejteni lehetett, hogy a Kylie névre anyakönyvezett hírességek előbb-utóbb felemelik hangjukat a tinédzser akciója ellen, ez pedig nemrég meg is történt. Kylie Minogue, aki az 1980-as évek óta aktívan vesz részt a popzene történelmének alakulásában, több ízben is felszólalt az ügy ellen a közelmúltban. Ez aligha meglepő, hiszen az énekesnő Kylie néven jelentette meg első szólóalbumát 1988-ban, nem is beszélve ezen a néven futó ruházati-, parfüm- és ékszerkollekciójáról.

A 47 éves szőke szépség ellenkeresetet indított a Jenner-magánakció ellen arra hivatkozva, hogy a 18 éves valóságshow-sztár kérelme nemcsak sértő rá nézve, hanem ráadásul termékei értékcsökkenését eredményeznék. Az E! Online megkereste az ügy kapcsán mindkét Kylie sajtószóvivőjét, ám egyiküktől sem érkezett válasz. Egyelőre nem tudni, pontosan hol tart a Kylie-védjegy tárgyalása, ám a fentiek tekintetében igen kevéssé valószínű, hogy Jenner nyeri a pert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek