Starity

Dalpremier: Christina Grimmie – Invisible

2017. február 17. 05:05   |   Szerző: Lia7

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A középlemezhez készített kisfilmek után idén megjelent az énekesnő első posztumusz dala is.

hirdetés

Bár Christina Grimmie már nem örvendeztetheti meg többé közönségét élő koncertekkel, de szerettei és rajongói gondoskodnak arról, hogy sose felejtsük el őt.

Már tavaly év végén beharangozták, hogy Grimmie új száma február 14-én lát majd napvilágot, de a megjelenés csúszott pár napot, mert a Universal Music Group felajánlotta, hogy a Republic Records alatt jelenteti meg a legújabb szerzeményt. Ezzel valóra váltották az énekesnő egyik álmát.

Sajnos a Grammy-díjátadón nem emlékeztek meg az énekesnőről, amit a rajongók nehezményeztek, ugyanis nem ez az első alkalom az énekesnő halála óta, hogy megfeledkeztek róla. A 2016-os Teen's Choice Awardson hiába nyert díjat Grimmie, még csak szóba sem hozták az énekesnőt az átadó során. Mindezek után a rajongók joggal lehetnek felháborodva, de Christina testvére, Marcus mindenkit arra kért, hogy emiatt ne legyenek dühösek, mert a húga emlékének fenntartása nem ezen fog múlni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek