Starity

Klippremier: Tóth Gabi & Freddie Shuman – Hosszú Idők ft. Lofti Begi

2017. február 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal ezelőtt tette közzé az X-Faktor mentora legújabb szerzeményének kisfilmjét.

hirdetés

Nem csoda, ha ismerősen cseng a Hosszú Idők, hiszen Tóth Gabi ezzel a szerzeménnyel nevezett A Dalra – igaz, akkor még Totova néven, amit a felvidéki rajongók ellenvetése miatt cserélt le. A dalhoz még csak nemrég készült el a Miki 357 rendezte kisfilm, amit néhány órával ezelőtt tett közzé az énekesnő, és ami bizarr látványvilágának köszönhetően máris a legfelkapottabb újdonságok között szerepel a YouTube-on.

Nekem nagyon fontos az, hogy az emberekben egy minimális rossz érzés se merüljön fel a dalomat hallgatván, és ugyanakkor azt is szeretném, hogy mindenkinek átmenjen ez a központi rigmus, ami egyébként szerves eleme a magyar népi kultúrának – az önkifejezés eszköze és a dalomban is fontos üzenetet képvisel. Az Adjatok egy madarat, elrepítem magamat sokkal kellemesebb a fül és lélek számára is, a dalommal a szeretetet szeretném képviselni a színpadon

– nyilatkozta az énekesnő a Borsnak annak kapcsán, hogy A Dal legutóbbi adásában miért került kicserélésre az „Adjatok egy kanalat, szíven szúrom magamat sor”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek