Starity

Norman Reedusszel hozták hírbe Diane Krugert

2017. február 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színészt nemrég együtt kapták lencsevégre New Yorkban, ami miatt megindultak a találgatások azt illetően, hogy vajon romantikus vagy baráti a köztük lévő viszony.

hirdetés

Norman Reedus és Diane Kruger régóta barátok, ráadásul 2015-ben egy közös filmet is forgattak Sky címmel. Ugyan már akkor is pletykálták, hogy több van köztük szimpla munkakapcsolatnál, ám akkor cáfolták a híreszteléseket, hiszen a színésznő Joshua Jacksonnal élt párkapcsolatban.

Most ismét összeboronálták a két sztárt, miután New Yorkban elcsípte őket egy lesifotós, amint szatyrokat és dobozokat pakolnak egy Porschéba és közben láthatóan remekül elszórakoztatták egymást. Egy szemtanú csókolózni is látta őket, majd állítólag egy hotelbe hajtottak. Ezzel szemben a pár egyik ismerőse állítja: Norman és Diane kapcsolata baráti, nincs és nem is volt köztük romantikus kapcsolat. Hogy mi az igazság, azt azonban csak ők tudhatják, ám egy biztos: láthatóan megvan a kémia közöttük.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek