Starity

Egyik barátja lopta el Kendall Jenner ékszereit

2017. március 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Kendall ezután minden bizonnyal jobban odafigyel arra, kit invitál meg otthonába.

Pénteken számoltunk be arról, hogy ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, miután Kendall Jenner szerdáról csütörtökre virradóra bejelentést tett a rendőrségen, mondván, hogy valaki megfújta az ékszereit. Az eredeti verzió szerint a modell az ominózus eset délutánján hagyta el otthonát, ahová este érkezett vissza és csak az éjszaka közepén vette észre, hogy mintegy 200.000 dollár (~ 56 millió forint) értékű ékszernek kelt lába.

hirdetés

Mint kiderült, a történetből maximum a rablás igaz, bár a történtek fényében az is csak lopásnak minősül, mivel valójában Kendall maga hívta meg a tettest. A barna hajú szépség ugyanis szerda este bulit rendezett 6.5 millió dolláros (1 milliárd 818 millió forint) villájában – a legutolsó vendég pedig valamivel éjfél után távozott. A modell ezután vette csak észre, hogy ékszeres doboza nyitva van, így értesítette a hatóságokat.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás lopás bűntettének elkövetése miatt. Mivel otthona be van kamerázva, Jenner bízik abban, hogy a felvételeknek köszönhetően a rendőrség kézre tudja keríteni a tettest. A történtekért egyébként testőrét is hibáztatja, akit a lopás után el is bocsájtott állásából.

via Seventeen

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek