Starity

Kirabolták Kendall Jennert

2017. március 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves modell otthonába távollétében törtek be és vagyont érő ékszereket zsákmányoltak tőle.

hirdetés

Öt hónappal azután, hogy nővére, Kim Kardashian rablótámadás áldozata lett, Kendall Jennert is kirabolták. A modell tegnap délután hagyta el Los Angeles-i otthonát és este nyolckor ért haza, de csak jóval később, hajnali egy óra körül fedezte fel, hogy ékszerei közül többnek is lába kelt, melyek összértéke 200.000 dollár (~ 56 millió forint) körül mozog.

Miután észrevette, hogy eltűntek az értékei, Kendall értesítette a rendőrséget. A hatóság természetesen ki is szállt a modell házánál esetleges nyomok után kutatva. Kiderült, hogy a villába nem történt erőszakos behatolás, vagyis a tettes könnyűszerrel ki-be járkálhatott. Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

Mindazonáltal nem Kendall az egyetlen, akit kiraboltak: az utóbbi időben Alanis Morissette, Nicki Minaj és Nick Young otthonát is feldúlták értékes zsákmányokért. A tolvajok a legtöbb esetben szerencsével is járták – több százezres vagy épp milliós kárt okozva ezzel a sztároknak.

Segíted a bűnözőket, ha közzéteszed az Instagramon, hogy épp házon kívül vagy és a világ másik felén sütteted magad

– figyelmezteti a hírességeket Todd Hankel.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek