Starity

Lamar Odom beismerte, hogy fűvel-fával csalta Khloe Kardashiant a házasságuk alatt

2017. március 31. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori profi kosárlabdázó őszintén nyilatkozott élete árnyoldalairól – ide értve zátonyra futott házasságát és drogfüggőségét is.

hirdetés

A 37 éves Lamar Odom talán sosem volt még őszintébb – ki tudja, talán úgy hiszi, ezzel sikerül visszanyernie exfelesége, Khloe Kardashian szívét. A volt sportoló az Us Weeklynek vallott zűrös múltjáról és azokról a rossz döntésekről, melyek végül odáig vezettek, hogy neje beadta ellene a válókeresetet.

A párnak annak idején saját valóságshow-ja volt, ami Lamar szerint sokat lendített amúgy is felfelé ívelő karrierjén, emellett számtalan kalandot is köszönhet annak a népszerűségnek, amit a műsor és a házassága hozott.

A show megnyitotta a kapukat más hölgyek szíve felé, akik amúgy nem foglalkoztak volna velem. Amikor Khloe Kardashian pasija lettem és képernyőre kerültem, az csábítóvá tett engem. Még azok az emberek is megkörnyékeztek, akik amúgy nem is rajongtak a kosárlabdáért

– ismerte be Lamar.

Ha van valami, ami a házasságom ideje alatt történt és amit bánok, az az, hogy rengeteg afférom volt különböző nőkkel. Nem volt valami szép dolog

– tette hozzá, majd beismerte azt is, hogy mindezek tetejében, válásuk előtt két évvel lebukott drogozás közben Khloe előtt, ami akkor nagy törést jelentett mindkettejük számára.

Már a válásunk előtt is drogoztam egy ideje és próbáltam titkolni Khloe elől. Két évvel a szakításunk előtt a saját kis kuckómban voltam (amit egyébként ő készített el nekem), amikor rajtakapott. Nagyon csalódott volt, akárcsak én. A legszomorúbb az egészben az, hogy nem is tudom mi miatt voltam csalódottabb: azért, mert kábszereztem vagy mert lebuktam. Tudta, hogy már ideje kokainoztam. Nem mondhatnám, hogy elfogadta volna a dolgot, inkább csak tolerálta.

Bár Khloe már 2013-ban is kiadta az útját, csak 2015-ben tettek véglegesen pontot a házasság végére – nem sokkal azelőtt, hogy Lamar kábítószer-túladagolás miatt kórházba került életveszélyes állapotban. Gyógyulása idején nemcsak Khloe, de az egész Kardashian-Jenner család mellette állt és támogatta a rehabilitáció során.

Amikor felébredtem a kórházban, Khloe volt az első, akit megláttam. Azt mondta nekem, Szia, Mookah!. A Mookah a becenevem, így szólított édesanyám. Khloe nagy szerepet játszott abban, hogy visszanyertem az emlékeimet. Képeket hozott anyámról és nagyanyámról, miközben én arra gondoltam: Örökké béna maradok? Nem fogok tudni beszélni?. Őrülten félelmetes volt, a hit segített túljutnom azon az időszakon.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek