Starity

Victoria Justice tagadja a pletykákat: Sosem rivalizáltak Ariana Grandével

2017. május 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már évek óta véget ért a két színésznő főszereplésével készült V, mint Viktória című sorozat, annak sztárjait folyton azzal gyanúsítják, hogy nincsenek és nem is voltak jóban egymással soha.

hirdetés

2010-ben, a Nickelodeonon indult hódító útjára a Victoria Justice és Ariana Grande főszereplésével készült széria, ami négy sikeres évad után 2013-ban került le a képernyőről, ám a rajongókat azóta sem hagyja nyugodni a gondolat, hogy vajon milyen kapcsolat volt / van a két színésznő között. Sokan úgy vélik, hogy Victoria és Ariana sosem kedvelték egymást és folyton rivalizáltak egymással, mely pletyka az alábbi videónak köszönhetően ismét szárnyra kapott, Victoriából pedig mém lett.

A barna hajú szépség úgy döntött, még egyszer utoljára rendet rak a fejekben és tisztázza: Arival valóban jó viszonyt ápolnak egymással, és a múltban sem volt probléma közöttük.

Azt hiszem, mindannyiunknak van jobb dolga, mint előkotorni hét évvel ezelőtti, nem létező drámákat. Ahogy már említettem, izgatott vagyok, amiért mém lett belőlem

– viccelődött a Twitteren, és ezzel lezártnak is tekinti a témát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek