Starity

Az ereszcsatornán lemászva menekült Zac Efron

2010. október 17. 17:05   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már régen lecsengett a High School Musical-láz, de úgy látszik, hogy Zac Efron még mindig hatalmas rajongótáborral rendelkezik.

hirdetés
Az ereszcsatornán lemászva menekült Zac Efron

A 22 éves színész körül még mindig hatalmas az őrület, ugyanis rengeteg lány még mindig oda van Zacért, és bizony néha elképesztő dolgokat művelnek.

Zac a minap kénytelen volt veszélybe sodorni magát, csak hogy kijuthasson egy hotelből, ugyanis már a testőrei sem vállalták, hogy megvédik őt.

„Az erkélyről átkapaszkodtam az esővizet elvezető csőre, és azon lemászva jutottam le az utcára. Erre senki sem számított, úgyhogy végre hosszú idő után el tudtam menni sétálni!” – mesélte Zac Efron.

Zac már rengeteg trükkel próbálkozott lerázni az őrült rajongókat: az álbajusz és a szakáll már szinte alapfelszerelés nála.

„Időnként nagyon durva szitukba keveredek. Előfordult, hogy körbeállták az autót, amiben ültem, és egyszer csak felemelték. Borzasztó balesetveszélyes volt, attól paráztam, hogy valamelyikük lábára teszik a kocsit, és súlyos sérülés lesz a vége!” – tette hozzá a 22 éves szívtipró.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek