Starity

Fotó! Első gyermekét várja Nikki Reed és Ian Somerhalder

2017. május 05. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár Instagram-oldalán jelentette be az örömteli hírt: Nikki Reed hordja a szíve alatt első közös gyermeküket.

hirdetés
Fotó! Első gyermekét várja Nikki Reed és Ian Somerhalder
Fotó: Instagram

Április 27-én ünnepelte második házassági évfordulóját a sztárpár, akik szerelmesebbnek és boldogabbnak tűnnek, mint valaha. Ian legfrissebb posztjából most kiderült, hogy már nem sokáig élvezik az édes kettest, de ennél örömtelibb eseményt el sem tudna képzelni a Vámpírnaplók dögös szereplője.

Drága barátaink, családunk, és a világ többi része! A 38 évem során ezen a Földön, sosem tapasztaltabb még ennél erőteljesebbet és gyönyörűbbet. Elképzelni sem tudok annál izgalmasabbat, amit a következő fejezet tartogat számunkra, és azt szerettük volna, ha erről tőlünk hallotok először. Ez a legkülönlegesebb időszaka az életünknek, így hármunk között akartuk tartani, ameddig lehetséges, élvezve a napokat egymással és a kicsinkkel, aki máris gyorsan nő..., hiszen ezt teszik, gyorsan felnőnek. Köszönjük a támogató, kedves energiákat!
Szeretettel,
Ian

– írta a hamarosan apuka. Természetesen az édesanya is megszólalt Instagramján:

Hello, Kicsike,
Onnan ismerlek, hogy érezlek. Lehetséges valakit ennyire szeretni máris? Annyit tudok, hogy ez a legerősebb érzés, amit valaha megtapasztaltam. Egy ideje már megosztjuk a testünket és már most sok közös élményünk van. Alig várjuk, hogy találkozzunk veled!
Szeretünk,
Anyu&Apu

Gratulálunk a gyönyörű színésznőnek és színésznek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek