Starity

Véget ér a Sleepy Hollow

2017. május 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő szezonban már a Sleepy Hollow – Az Álmosvölgy legendája című sorozat sem tér vissza.

hirdetés

Már akkor érezni lehetett a bajt, amikor tavaly áprilisban a női főszereplőt életre keltő Nicole Beharie bejelentette távozását, ám hiányát egyáltalán nem pótolta semmi azóta sem, és a műsor nézettsége is csak csökkent, így nem meglepő, hogy a Fox csatorna úgy döntött, eleget látott a sorozatból, és nem kérte be az ötödik évadot.

Izgatottan várom, hogy mit tartogat a műsor számunkra. Nagyon szurkolok a kollégáimnak és a stábnak... ők voltak az inspirációm, a tanáraim, a családom és a barátaim az utóbbi néhány évad ideje alatt. Szeretném megragadni az alkalmat, és köszönetet mondani a fantasztikus producereknek, íróknak és rendezőknek a fáradhatatlan munkájukért, amivel életre keltették a történetet, és szeretnék köszönetet mondani a Fox munkatársainak is, amiért hittek bennünk és támogattak minket. Mindezeken túl köszönet illeti a rajongókat is, a szeretetük hatalmas megtiszteltetés számomra

– nyilatkozta távozásakor Nicole a TVLine-nak.

Fotó: Fox / Fred Norris

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek