Starity

Taylor Swift bepasizott

2017. május 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Sun hozta nyilvánosságra, hogy a Shake It Off előadójának életében új szerelem van.

hirdetés

Már nyolc hónap telt el azóta, hogy Taylor Swift és Tom Hiddleston szakított, az énekesnő pedig mostanra megelégelte az egyedüllétet és beújított magának egy pasit Joe Alwyn brit színész személyében.

Fotó: E! Online (via Getty Images)

A párt állítólag azért nem sikerült elcsípniük a lesifotósoknak, mert egyrészt Londonban bújkáltak (Tay jelenleg egy észak-londoni lakást bérel), másrészt pedig az énekesnő parókákkal és álruhákkal igyekezett félrevezetni a sajtó munkatársait, utazásait pedig magángépek segítségével bonyolította, hogy kerülje a feltűnést. (Sikerült is neki: január óta most hétvégén csípték el először.)

Joe-ra visszatérve, neve talán nem cseng ismerősen, de a tengerentúlon máris úgy emlegetik, mint a következő nagymenőt. A színész mindössze 26 éves, és az Oscar-díjas Ang Lee rendezte, tavaly bemutatott Billy Lynn hosszú, félidei sétája című háborús filmben játszott főszerepet Vin Diesel, Kristen Stewart és Steve Martin oldalán; jövőre pedig a The Favourite-ben láthatjuk majd, melyben olyan sztárokkal volt szerencséje együtt dolgozni, mint Emma Stone, Rachel Weisz és Nicholas Hoult.

Alwynról a fentieken túl még azt lehet tudni, hogy éveken át keményen tanult, a színjátszás az élete, de modellként is kipróbálta magát: tavaly Mario Testino Gigi Hadiddal együtt fotózta őt a Vogue-nak. Egy interjúban elmondta, hogy jelenleg még a szüleivel él, és úgy érzi, nem sürgős kirepülnie a családi fészekből. Édesanyja egyébként pszichoterapeuta, édesapja pedig dokumentumfilmekben utazik.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek